Vi har killinger nu

Vi har fire fine killinger, Lilac Tabby Hellig Birma, klar til afrejse i slutningen af juli

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi har fire dejlige Lilac Tabby Hellig Birma killinger, som snart er klar til at finde deres nye hjem! Disse killinger vil være klar til afrejse i slutningen af juli, og vi har tre piger og en enkelt dreng, der alle venter spændt på at møde deres nye familier.

Mød vores killinger
Pigerne:

Felis Exquisite Virtuous Victoria: Victoria er en nysgerrig og legesyg lille pige, som elsker at udforske og lege med sine søskende. Hendes smukke, blå øjne og fine, silkeagtige pels gør hende til en sand fornøjelse at betragte.


Felis Exquisite Vivacious Viola: Viola er lidt mere rolig og elsker at blive kælet og nusset. Hun er meget kærlig og vil uden tvivl bringe masser af glæde og varme til sit nye hjem.


Felis Exquisite Vivid Vivienne: Vivienne er en meget social og udadvendt killing, som elsker at være midtpunkt. Hun er altid klar til at lege og interagere med både mennesker og andre dyr.

Felis Exqusite Vital Valiant: Valiant er vores eneste han-killing er en charmerende og modig lille fyr. Han er meget legesyg og eventyrlysten, men samtidig meget hengiven og elsker at putte sig i skødet.


Om Hellig Birma
Hellig Birma er kendt for deres fantastiske temperament og smukke udseende. De har en blid og kærlig natur, hvilket gør dem til perfekte familie-kæledyr. Deres unikke udseende med de karakteristiske blå øjne og farvede punktmarkeringer på ansigt, ører, ben og hale gør dem ekstraordinært smukke. Lilac Tabby variationen tilføjer et ekstra lag af elegance med deres sarte, lilla nuancer og tabby mønster.

Klar til deres nye hjem
Vores killinger vokser op i et kærligt og omsorgsfuldt miljø, hvor de får masser af opmærksomhed og socialisering. De vil være fuldt vaccinerede, sundhedstjekkede og vil have fået deres første runde ormekur, inden de er klar til at flytte til deres nye hjem.

Vi søger kærlige og ansvarlige hjem, hvor vores killinger kan fortsætte med at trives og bringe glæde til deres nye familier. Hvis du er interesseret i at adoptere en af vores skønne killinger, eller hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os
For mere information eller for at aftale et besøg, kan du kontakte os på [din kontaktinformation]. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde den perfekte nye ven til din familie!

En kommentar

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *